Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

INTRODUCERE

Această politică de confidențialitate este valabilă doar pentru clienții ingrid-teodosiu.com.  De fiecare data când consultați acest magazin online vă aflați sub incidența politicii de confidențialitate şi cookie-uri în vigoare la anumite intervale de timp şi trebuie să consultaţi textul respectiv, pentru a confirma faptul că sunteţi de acord cu acesta. Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile înainte de a utiliza sau obţine orice servicii, informaţii sau materiale prin intermediul acestui site.

DATELE PERSONALE

Confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal este deosebit de importanta pentru noi.

Prin acest document vă informam asupra modului în care noi prelucram datele dumneavoastra precum si asupra drepturilor pe care le aveti in baza Regulamentului European privind Datele cu Caracter Personal, EU 679/2016, GDPR.

  1. Cine suntem?

MAUVELLE CONCEPT S.R.L-D este o societate cu sediul in str. ROZELOR, NR.5, AP.4, Baia Mare, Jud. Maramures, Romania, CUI 37266339, J24/398/2017 si care functioneaza in conformitate cu legile din România

  1. Ce tip date prelucram?

In vederea procesării comenzii dumneavoastra, a comunicarii de materiale in scop de marketing, sunteti de acord sa ne incredintati un minim necesar de date cu caracter personal precum: adresa de e-mail, nume si prenume, numar de telefon.

Va rugam sa NU ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

  1. Care este scopul si temeiul juridic al prelucrarii?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul dvs. vor fi colectate si prelucrate de noi pentru unul din urmatoarele scopuri:

  • de a da curs comenzii dvs

  • a va transmite materiale in scop de marketing (ex. informari cu privire la produsele dezvoltate, oferte, alte informari in legatura cu furnizarea produselor noastre, etc.).

  • pentru imbunatatirea bunurilor si serviciilor noastre

  • pentru a lua decizii de business

  • pentru a fi respecta diferite dispozitii legale

  • pentru respectarea si apararea drepturilor noastre legale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului dvs. exprimat prin formularea comenzii sau expres în sensul transmiterii de material publicitare (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor).

  1. Cine are acces la datele dvs.?

Datele cu caracter personal transmise de dvs. sunt prelucrate de societatea noastră. In afara autoritatilor responsabile, anumiti consultanti externi, (ex. avocati, contabili) pot avea acces la datele dumneavoastra.

Datele cu caracter personal nu vor fi comunicate unor terte persoane și nici nu vor fi procesate în afara spațiului UE.

  1. Cat timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada raporturilor noastre contractuale/abonarii la newsletter, iar în cazul în care dispozițiile legale ne obliga la pastrarea datelor pe un anumit interval de timp, pe durata acestui interval (ex. actele contabile se patreaza potrivit legii contabilitatii pentru o perioada de 10 ani)

Daca datele cu caracter personal nu ne mai sunt necesare pentru a ne respecta obligatiile contractuale sau dispozitiile legale, acceste date vor fi sterse in mod periodic.

  1. Care sunt drepturile dvs.?

In calitate de persoana vizata, in anumite conditii, aveti urmatoarele drepturi:

  • dreptul de acces la date – in conforitate cu art 15 GDPR aveti dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare a prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, precum si dreptul de acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate noua si care fac obiectul prelucrarii; pentru orice alte copii solicitate de dvs., avem dreptul de a percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative; in cazul in care introduceti cererea in format electronic si cu exceptia cazului in care solicitati un alt format, informatiile va vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat in mod curent;

  • dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;

  • dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar noi avem obligatia de a sterge datele respective, atunci cand: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce e revine in temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei romane;

  • dreptul la restrictionarea prelucrarii – în baza art 18 GDPR aveti dreptul de a obtine din partea restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra

  • dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre noi, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii;

  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;

  • dreptul de a depune o plangere în baza art. 77 GDPR in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

  • dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de noi pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor dumneavoastra, ne puteti contacta la adresa: str. Rozelor, nr. 5, ap. 4, Baia Mare, Maramures

  1. Altele

Aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata la 25 Mai 2018. Ne rezervam dreptul de a o modifica periodic.

Modalități de plată

Ingrid-teodosiu.com acceptă următoarele tipuri de plată

  • Contravalorea produselor comandate se plătește ramburs curierului.
  • Contravaloarea produselor comandate se plătește online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar „ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăti. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului„3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. – „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinuluinostru sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

INFORMAȚII DESPRE COOKIE-URI

Ce este un cookie?

Un cookie este un mic fişier text pe care un site web îl plasează pe PC-ul, telefonul sau un alt dispozitiv al dvs., care conţine informaţii despre răsfoirea dvs. pe site-ul respectiv. Cookie-urile sunt necesare pentru a facilita răsfoirea şi a o face mai plăcută şi nu vă afectează computerul.

La ce se utilizează cookie-urile pe acest site web?

Cookie-urile reprezintă o parte esenţială a modului de funcţionare a site-ului nostru web. Obiectivul principal al cookie-urilor noastre este îmbunătăţirea experienţei de răsfoire. De exemplu, să vă înregistrăm preferinţele (limba, ţara etc.) în timpul răsfoirii şi al vizitelor următoare.

Informaţiile colectate de cookie-uri ne permit, de asemenea, să îmbunătăţim site-ul web, estimând numărul şi şabloanelor de utilizare, să adaptăm site-ul web la interesele individuale ale utilizatorilor, accelerarea căutărilor etc.

În anumite cazuri, dacă am obţinut consimţământul dvs. în cunoştinţă de cauză, putem utiliza cookie-uri, tag-uri sau alte dispozitive similare pentru a obţine informaţii care ne permit să vă afişăm pe site-ul nostru web, pe cele ale terţilor sau prin orice mijloc, publicitate bazată pe analiza deprinderilor dvs. de răsfoire.

La ce NU sunt utilizate cookie-urile pe acest site web?

Ingrid-teodosiu.com nu stochează informaţii sensibile de identificare personală cum sunt adresa, parola, datele cardului dvs. de credit sau debit etc. în cookie-urile pe care le utilizăm.

Cine utilizează informaţiile stocate în cookie-uri?

Informațiile care sunt stocate în cookie-urile magazinului nostru on-line sunt utilizate în mod excluvi de către noi, cu excepția celor denumite în continuare “cookie-uri ale terților”, utilizate și gestionate de entități externe pentru a ne furniza servicii de îmbunătățire ale serviciilor noastre. Acestea pot fi folosite pentru obținerea de statistici referitoare la acces și garantarea operațiunilor de plată efectuate, precum și pentru garantarea unei experiențe mai plăcute utilizatorilor care răsfoiesc magazinul nostru on-line.